Hafta'nın En İyi 5 Uygulaması!

Böyle serileri iOS için de yapmamı istiyorsanız, bize ulaşın. Birazdan sizlere vereceğim listedeki uygulamalar tamamen sizin hayatınızı kolaylaştırmaya yönelik.

Google Play Store'da bulunan haftanın en iyi 5 uygulamasını sizler için derledik. Merak etmeyin, uygulamaların hepsi ücretsiz. Daha fazla vakit kaybetmeden, işte sizlere Hafta'nın En İyi 5 Uygulaması!




Hafta'nın En İyi 5 Uygulaması!


1. Twimmage




Twimmage, tam olarak Twitter kullanıcıları için yapılmış bir uygulama. Şöyle diyelim; Bir tweet attınız ve bu tweeti Instagram'da da paylaşmak istiyorsunuz. İşte bu noktada Twimmage sizlere yardımcı oluyor. Zengin kütüphanesiyle dilediğiniz şekilde tasarlayın ve paylaşın. İndirmek için buraya tıklayın.


2. Cam Calculator - Smart Math Solver




Evet hepimiz birer mühendis değiliz elbette ama telefonlarımızın dört işlemden fazlasını yapmasını isteyebiliriz. Apollo 11'in uçuşunu kontrol eden bilgisayardan daha güçlü elinizdeki telefon. (bunun gibi ilginç bilgiler için Instagram adresimize bekliyoruz) Buna rağmen dört işlemden fazlasını yapamıyorsanız bu uygulama size, trigonometri işlemlerinize bile imkan tanıyor. İndirmek için buraya tıklayın.


3. DiskDigger



Bu uygulama cihazınızda sildiğiniz fotoğrafların geri gelmesini sağlıyor. Acil durumlarda kesinlikle can kurtaracak bir uygulama. Elbette yüzde yüz garantisi yok ama yine de uygulama iyi iş çıkartıyor. İndirmek için buraya tıklayın.


4. El Feneri - Tiny Flashlight




Telefonunuzdaki fener modunun aksine Tiny Flashlight, birçok opsiyonu sizlere sunuyor. Detaylı arayüzü sizi boğmayacak kadar da kullanışlı. İndirmek için buraya tıklayın.



5. Shutterstock Contributor




Telefonunuz kaliteli fotoğraflar çekiyorsa ve bu fotoğrafları değerlendirmek istiyorsanız bu uygulama size göre. Shutterstock Contributor sayesinde çektiğiniz fotoğrafları satışa çıkartabiliyorsunuz. İndirmek için buraya tıklayın.


Yorum Gönder

0 Yorumlar