YouTube'un Özelliği, Tüm Dünyaya Yayılıyor!

Şuanda sadece ABD'de kullanılabilir olan ve ABD dışında kullanıma açılması heyecanla beklenen Resim İçinde Resim (PİP) özelliği nihayet tüm dünyada kullanılabilir hale geliyor. İşte sizlere YouTube'un Resim Özelliği, Tüm Dünyaya Yayılıyor!



YouTube'un Resim Özelliği, Tüm Dünyaya Yayılıyor!


YouTube'un resim içinde resim (PiP) özelliği, ilk çıktığında sadece Premium kullanıcıların kullanabileceği bir özellikti. Haziran 2018'de bu özellik  ABD'deki premimum olmayan kullanıcılara da geldi ve işin rengi değişti. Dokuz ay sonra (yani bu ay) bu resim özelliği, nihayet  premium olmayan kullanıcılara tarafından da kullanılabilir hale geldi




YouTube'un PiP modu şu anda İtalya'da kullanılmaya başladı. Özelliği açmak için bu adımları takip edin;
Ayarlar > Genel
yollarını izlemeniz ve buradan "Resim İçinde Resim" özelliğini aktifleştirmeniz yeterli olacak. Ayrıca belirtmeliyiz ki, Android 8.0 Oreo ve daha üstü bir işletim sistemi sürümüne sahip olmayanların maalesef yararlanamıyor.


Bilmeyenler için resim içinde resim özelliği, bir başka uygulama açıkken videonuzu o uygulamanın üstünde izleyebilmenizi sağlıyor. Resim İçinde Resim özelliğini açtıktan sonra YouTube'da videoyu açmanız, ardından ana sayfa tuşuna basmanız PiP modunu aktif hale getirmenizi sağlayacak.


Yorum Gönder

0 Yorumlar