Avengers: Endgame, Infinity War'un Ne Kadar Sonrasında Geçiyor?

Marvel Sinematik evrenini baştan aşağı resetleyecek bu film fazlaca heyecan uyandırıyor. Avengers: Endgame'i izlemeden önce bitirmeniz gereken filmleri marak ediyorsanız buraya tıklayabilirsiniz. Peki Avengers: Endgame, Infinity War'un Ne Kadar Sonrasında Geçiyor? İşte detaylar...



Avengers: Endgame, Infinity War'un Ne Kadar Sonrasında Geçiyor?


Marvel Sinematik Evreni, 26 Nisan'da koca bir dönemi bitirip yenisini başlatmaya hazırlanıyor. Büyük bir dönemin sonu ve aynı zamanda da yeni bir dönemin başlangıcı olacak Avengers: Endgame, Infinity War'un Ne Kadar Sonrasında Geçiyor?  Tabiki yayınlanan fragmanlarda neredeyse hiçbir detay verlmedi. Saç ve sakal şekilleri de farklı olduğu için tam olarak bir şey söylenemiyordu. Hatta sırf bu yüzden (ve birçok farklı sebepten) komplo teoristlerine göre filmde kesinlikle geçmişe gidilecek düşüncesi vardı. Kesin bir şey yok bu konuda da. Ancak Disney'in yeni raporuyla Endgame ile Infinity War arasındaki zaman farkı az da olsa ortaya çıktı.





Tony Stark'ın ilk fragmanda Pepper'a mesaj bıraktığını görmüştük. Bu mesajda kendisinin ve Nebula'nın uzayda 22'nci günü olduğunu söylemişti. Tony Stark'ın Pepper'a mesaj gönderdiği sahne Thanos ile olan savaştan sonraki ilk 3 hafta içerisinde geçiyor. Fragmanlara baklılacak olursa bulunan en net tahmin bu.




Avengers: Endgame'i izlememize tam olarak 20 gün kaldı. Filmin yayınlanmış son fragmanını sizler için aşağıya bırakıyorum. Bu film hakkındaki komplo teorileriniz neler? Sizce filmde neler olacak. Yorumlara yazın, tartışalım..



Yorum Gönder

0 Yorumlar