Peak Games Reklamı Yayından Kaldırılıyor!

İtiraf etmeliyim ki reklamlara tanık olmak tüylerimi diken diken etti. Ancak reklamın alıntı olması bu konu hakkında fikri olan hemen hemen herkesi üzdü. Hatta Peak Gamesi bile. Bu yüzden yayınladıkları reklamları kaldırıyorlar. Peak Games Reklamı Yayından Kaldırılıyor!



Peak Games Reklamı Yayından Kaldırılıyor!


İnanın bize gerçekten sevmiştik. Kanımız kaynamıştı reklamdan sonra. Isınmıştık onlara. Ancak dün yaptığımız haberde de söylediğimiz gibi reklam Audi'den esinlenilmiş.




Bu durum karşısında Peak Games açıklamallarında "Reklam filminin özgün olmamasının karın ağrısını çekiyoruz, özgün olmasına önem veriyoruz. Bu yüzden reklamları durduruyoruz" ifadelerine yer verdi.







Bu tweet'in ardından tekrar açıklamasında "Ajans’la 3 aylık tüm görüşmelerimiz kayıt altında. Sadece Türkiye değil, Ajans’ın bağlı olduğu network’e Amerika’da da hukuki süreci başlatarak sonucu sizlerle paylaşacağız." ifadelerine yer verdi.






Böyle bir hamle yaparak etik değerlerinin ne kadar hassas olduğunu göstermek istiyorlar sanırım. Biz yine de seveceğiz bu firmayı. Umarız her şey onlar için güzel olur. Bu konu hakkındaki düşünceleriniz neler? Yorumlara yazarak belirtebilirsiniz.


Yorum Gönder

0 Yorumlar