Farklı Fortnite Hesapları Nasıl Birleştirilir?

Fortnite yapımcıları Epic Games'den güzel haber geldi. Yeni gelen sisteme göre Farklı Platformlardaki Fortnite Hesapları birleştirilebilir durumda. Yani bilgisayarınızdaki hesabınızla telefonunuzla da oynayabileceksiniz. Peki bu birleştirme işlemi nasıl yapılıyor? Farklı Platformlardaki Fortnite Hesapları Nasıl Birleştirilir? Gelin bu soruların cevabına hep birlikte bakalım...

Farklı Fortnite Hesapları Nasıl Birleştirilir?




Geçici olarak veya farklı platformlarda oynamak için açtığınız Fortnite hesabınızla alım yapmış olsanız bile, alımlarla bilikte gerçek hesabınızla birleştirebilmeniz yeni sitemle mümkün hale geldi. Epic Games'in bu yeni sistemiyle bunu yapabiliyorsunuz. Ancak ana hesabınız haricindeki diğer yan hesaplar sistem tarafından siliniyor. 


Birleştirme işlemi nasıl yapılıyor?




Epic Games'in sitesindeki Hesap Birleştirme sekmesine girin ve karşınıza çıkan talimatları izleyin. İşleme başlamadan önce hangi hesaba giriş yaptığınız kontrol etmeniz gerekiyor, çünkü istemediğiniz hesabınız ana hesap olabilir. Hesaplarınızı ana hesabınızla birleştirmek için diğer ağlardaki hesaplarınıza en geç 28 Eylül 2018 tarihinde girmiş olmanız gerekiyor.



Yorum Gönder

0 Yorumlar