41 Televizyon Kanalında Aynı Anda Yayınlanan Reklam! (Çalıntı!)

Bütün ulusal kanallarda aynı anda girilen bir reklamdan bahsediyoruz. 41 kanalda, aynı anda. Ve itiraf etmeliyim ki ben de herkes gibi bütün kanalların hacklendiğini sanmıştım. Ancak bu reklam fikri tam bir mükemmellik abidesi. Ancak dün gece tanık olduğumuz değil. Çünkü fikir Audi'ye ait. Detaylar için okumaya devam edin. İşte sizlere 41 Televizyon Kanalında Aynı Anda Yayınlanan Reklam!



41 Televizyon Kanalında Aynı Anda Yayınlanan Reklam!


Reklamın sahibi Peak Games. Kendileri İstanbul'dalar ve 2010 yılınnda Farmville oyun ile kendilerini dünya çapında tanınır yapmayı başarmışlar. İlerleyen dönemlerde Zynga firmasına satılan Peak Games, İstanbul'da faaliyetlerini sürdürmeye devam ediyor.




Sıradan sigorta reklamları gibi başlayan video bir süre sonra parazitleniyor (Glitch) ve terminal ekranına benzer bir ekran giriyor. Düşünsenize 41 kanalda siyah ekrandan beyaz yazılar akıyor. Bu durum ise kanalların hacklendiğini düşünen binlerce insanın sosyal medyada gündem yapması demek oluyor. Böylelikle bu reklam akılda kalıcı olmuş oluyor.

Bu reklamın özgün olmadığından bahsetmiştim, daha öce Audi firması yaptı demiştim. Audi'nin Safety Code "Güvenlik Kodu" isimli bu reklamı, Peak Games'in konsepti ile tamamen aynı.

 

Yorum Gönder

2 Yorumlar