Samsung Katlanabilir Telefon Bataryasından Kötü Haber

Uzun zamandır gündemde olan Samsung Katlanabilir Telefon hakkında gelen seni söylentiler kullanıcıları üzecek cinsten. Bugünkü gelişmeye göre, Galaxy Fold‘un batarya kapasitesi yeniden gün yüzüne çıkartıldı. Haberin detayları için devam edin.




Samsung Katlanabilir Telefon'u Bizleri Batarya Konusunda Üzecek


Önceden yayımlanmış raporlara göre Samsung'un Katlanabilir Telefonu 6.200 mAh'lik batara kapasitesine sahip olacaktı. Ancak, şirketin içinden yayılan sağlam bilgilere göre söz konusu bu batarya boyutunun 4.200 mAh‘e düşürüleceği söyleniyor. Bu durumun biz kullanıcıları üzecek tarafı, cihazın 7.3 inç olması. Bu bataryanın yetersiz kalacağı anlamına geliyor. Neler olacağını ilerleyen günlerde öğreneceğiz.




Samsung Katlanabilir Telefon'unun Özellikleri Neler?


Samsung'un üreteceği bu cihaz (tablet-telefon melezi) 7.3 inç boyutlara sahip olacak. Katlandığında ise 4.58 inç boyutundaki bir akıllı telefona dönüşen katlanabilen telefon 200 gram bir ağırlığa sahip. Bize gösterilen modelin prototip olduğunu varsayarsak bir çok iyileştirmenin yapılacağını söyleyebiliriz.






Son olarak ise, 1.850 dolar seviyesinde bir etiket fiyatıyla satışa çıkacak olan katlanabilir telefon, ilk başta Asya bölgesindeki kullanıcıların huzuruna sunulacak. 2019’un sonlarına doğru ABD ve Avrupa pazarına giriş yapacak olan cihaz şimdiden birçok kullanıcı tarafından merakla bekleniyor.

Yorum Gönder

0 Yorumlar