Red Dead Redemption Bilgisayara Çıkıyor!

Çoğu oyun incelemelerine göre yılın en iyi oyunu Red Dead Redemption 2 seçilmişti. Ve ne yazık ki biz bilgisayar kullanıcılar, yayınlardan izlemekle yetindik. Yetinecek miyiz? Size güzel haberlerim var sevgili Red Dead Redemption severler. Red Dead Redemption, PC ye çıkmak üzere. İşte detaylar.




Red Dead Redemption'ın Bilgisayara Çıkıyor!


Yıllar yıllar önce çıkmış olsa da, hikayesini bilmiş olsak da Red Dead Redemption'ı bilgisayarda oynamak farklı olacak. Elbette emilatörler'den yararlanılarak çıkarılacak Red Dead Redemption. Geçtiğimiz aylarda kuytu köşede haberini duymuştum. Çıkacaktı, hatta video bile vardı ama yolun baya başlarındalardı. Ama o yolu aşmışlar gibi görünüyor çünkü, orijinal Xbox 360 sürümüne göre çok daha akıcı bir oyun deneyimi yaşamak mümkün gibi gözüküyor.




Elbette Rockstar Games bu olaya el atıp, bu işin yapılmasını istemezse her şey şu dakika biter. Görülen bir açıklama veya şafak operasyonu sızıntısı yok. Ama yine de gerginiz. İşin ucunda Red Dead Redemption'ı bilgisayarda oynamak varsa; beklenir. Ve biz de bekliyoruz. Bakalım oyun nasıl gelecek.

Yorum Gönder

0 Yorumlar