Apple'ı Sevmemizin 5 Sebebi

Fanı olduğum bir şirket değil elbette ama Apple'ın ürünlerini ben bile severim. Peki kullanıcıların Apple Markasını neden severler? Bunlar için geçerli 5 sebep var gibi görünüyor. İşte biz, sizler için bu 5 nedeni derledik. Eğer siz de Apple'a karşı antisempati besliyorsanız bu içeriği okumaya devam edin derim. İşte size Kullanıcıların Apple'ı Sevmesiniz 5 Sebebi..

Apple'ı Sevmemizin 5 Sebebi


1-Apple Çalışanları, Kendi Sevecekleri Telefonu Üretiyorlar




Apple'da cihaz geliştiren ekip, üretecekleri ürüne kullanıcı gözüyle bakıyor ve objektif şekilde eleştiriyor. İçlerine sinmeyen özellikleri kullanmıyorlar. Aslına bakarsanız bu her geliştiricinin yapması gereken yöntemlerden biri.



2-Apple Ürünleri Piyasaya Ham Çıkmıyor




Apple ürettiği cihazları veya yazılımları yeterli seviyeye ulaştırmadan piyasaya çıkarmıyor. Örnek vermek gerekirse, iPad teknik olarak iPhone’dan önce düşünülmüş fakat dönemin şartları neticesinde kaliteli ürün çıkaramayacaklarını düşünen firma, iPad fikrini yakın gelecekte gün yüzüne çıkartmak üzere rafa kaldırdı.



3-Apple Ürünleri Bir Arada Güzel Çalışıyor




Bir firmanın birden çok ürünü varsa, yapılması en çok istenen şey, bu farklı ürünlerin bir arada çok iyi çalışmasının sağlanması. Apple ise bunu çok iyi yapan çok nadir firmalardan biri. Apple cihazları her şeyi yapamayabilirler ama yapmaları için üretildikleri işi yaparken çok performanslı ve platformlar arasında çalışmaya izin veren bir yapıya sahipler.



4-Apple’ın Reklamını Apple Değil, Kullanıcıları Yapıyor




Apple ne zaman ürün duyuracak olsa, bunu izleyen ciddi hayran kitlesi var. Bu güzel hayran kitlesi bloglarında, haber sitelerinde ve videolarında sürekli bahsediyor ve fikirler öne sürüyor. Bu da Apple'ın reklam yapmadan reklam yapmasını sağlıyor.



5-Apple’ın Stratejileri




Apple üreteceği ürünlerin en ufak ayrıntısını, pazarlama yöntemlerini hatta ambalajının bile nasıl olacağını önceden planlıyor. Bu çoğu firmanın yapabileceği bir şey gibi görülebilir fakat Apple, bunu çok kusursuz şekilde yapıyor.


Yorum Gönder

0 Yorumlar