10 Efsane Netflix Dizi Tavsiyesi

Hepimiz dizi izliyoruz. Özellikle yabancı yapımları. Gün geçtikçe de izlenme oranlarımız sürekli artıyor. Bugün siz diziseverlere 10 Efsane Netflix Dizi Tavsiyesi vereceğim. İzlediklerimin yanı sıra izlemediğim diziler de var fakat hepsi için bilgiler vereceğim. Daha fazla uzatmadan işte sizlere 10 Efsane Netflix Dizi Tavsiyesi...




10 Efsane Netflix Dizi Tavsiyesi


1-Black Mirror / IMDb: 8.9




Öncelikle her bölümü birbirinden bağımsız. Uzun soluklu dizilerden hoşlananların sevmeyeceği bir konsept gibi gözükebilir fakat hepsinin ana konusu aynı. Her gün keyifle baktığınız "Kara Aynanın" sizlere ne kadar zarar verebileceğini işliyor her bölümünde. Diziye ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.



2-13 Reason Why / IMDb: 8.6




“Ölmek İçin 13 Sebep” ismiyle yayınlanan bir roman dizisinden uyarlanan 13 Reason Why dizisi, Selena Gomez’in önerisiyle film olarak çıkarılması planlanıyordu. Ancak bu yapımın dizi olmasına karar verildiğinde Selena Gomez yapımcılardan birisi olarak devam etti. Genç bir kızı intihara sürükleyen olayları notlar halinde yazması ve intiharına sebep olan insanlın görmesini sağlaması dizinin ana hikayesi. Diziye ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.



3-House of Cards / IMDb: 9.0




Dizide, Francis Underwood (Kevin Spacey), ABD politikasının en tecrübeli ve en hırslı politikacılarından birisidir. Beyaz Saray’ın bütün karanlık sırlarına haiz olan Frank Underwood’a söz verilen Dış İşleri Bakanlığı başka birisine verilince gözünü karartır ve gözünü en tepeye diker. Diziye ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.



4-The Defenders / IMDb: 7.7




Daha önce solo dizilerinden tanıdığımız 4 kahramanın standart şekilde hayatlarını yaşadığı kesitler ile başlıyor. Solo dizilerde zaten Luke Cage ve Jessica Jones gibi bazı karakterlerin yolları kesişmişti. Başlangıçta Danny hariç hiçbirinin aktif bir kavgası yok, Danny ise hala El’in peşinde. Luke Cage hapisten yeni çıkmış, Jessica Jones eski mesleğini yapmak istiyor, Daredevil ise kıyafeti bir daha giymemeye niyetli. Iron Fist’in “El” örgütüyle mücadelesi üzerine başlayan hikaye diğer kahramanların da bu mücadeleye dahil olmasıyla başlıyor… Diziye ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.




5-Mindhunter / IMDb: 8.9




1979 yılında başlayan hikayemizde,kariyerli FBI ajanı Bill Tench, ülkenin farklı noktalarındaki polis karakollarını gezerek, oradaki memurlara cinayet vakaları ve suçlu profilleriyle ilgili eğitim vermektedir. FBI Davranış Bilimi ekibinde olan genç ajan Holden Ford’un  yardım edebileceğini düşünmesiyle birlikte çalışmaya başlamalarını anlatıyor. Diziye ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.




6-Narcos / IMDb: 8.9




Dizinin konusu tamamen uyuşturucu satarak en zengin ve en güçlü adamlardan biri haline gelen Pablo Escobar‘ın hayatını ve kartelinin nasıl işlediğini anlatıyor. Medeline Karteli’nin küçük işlerle başlayarak nasıl en tepeye yükseldiğini detaylı şekilde işleyen dizinin merkezinde Pablo Escobar olduğu kadar, onunla mücadele eden Amerikalı ajan Steve Murphy ve ortak çalıştıkları Kolombiya’lı ajan Javier Pena da yer alıyor. Diziye ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.



7-Stranger Things / IMDb: 9.0




1983 yılında Indiana’da geçen dizimizin konusu, arkadaşlarıyla gece oyunundan dönen bir çocuk gece korkar ve evine koşarak gelir. Bu olayın ardından çocuk ortadan kayboluyor. Bu olaydan sonra bir daha haber alınamayan çocuk için arama çalışmaları başlatılır. Çocuğun ailesi, arkadaşları ve polis 3 farklı koldan arama çalışmaları yaparlar. İşin arkasında çok daha büyük olaylar olduğu sonradan sonraya anlaşılır. Artık durum çocuğu kurtarmaktan çok Dünya'yı kurtarmaya döner. Diziye ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.



8-Bloodline / IMDb: 8.2




Ada kasabasında ailece konaklama tesisi işleten Rayburn’ler, herkes tartafından sevilirler. Ancak bir gün ailenin istenmeyen ferdi çıkagelir ve kötü biri olmadığını sadece kötü şeyler yaptığını söyler. Bu anda başlayan dizi çok güzel işlenmiş bir aile draması. Diziye ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.



9-Big Mouth / IMDb: 8.3




Yakın arkadaşlar, Nick Kroll ve Andrew Goldberg’ün hikayenin merkezinde yer aldığı bu animasyon komedi dizisinde, ergenliğin mucizevi ve korkutucu yönleri, yeni yetme arkadaşların hayatlarını oldukça değiştiriyor. Diziye ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.



10-Marco Polo / IMDb: 8.1




Marco Polo’nun babası, 13. yüzyılda kıtalar arası ticaret yaparak büyük paralar kazanan tecrübeli bir tüccardır. Çin'e girebilmesi için oğlunu rehine olarak bırakmak zorunda kalır ve hikaye böylece başlar. Diziye ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.


Yorum Gönder

0 Yorumlar