Apple Kredi Kartı Üretecek!

Apple, adından çokça bahsettiğimiz, kimilerine göre olmazsa olmaz olan güzide teknoloji firması. Son günlerde ortaya çıkan söylentilere göre Apple, Goldman Sachs şirketiyle birlikte yeni bir finansal ürün hakkında çalışmaya başlamış olabilir. İşte detaylar...



Apple Kredi Kartı Üretecek!


Tüketici bankası Marcus tarafından doğrulanan bilgiye göre bu geliştirilen kartın en büyük özellikleri, doğrudan iPhone’lar üzerinden erişimi olacak, Apple Pay aracılığıyla daha sonraki mobil ödemeler için kullanılabilecek kartlar eklenebilmesi, iPhone kullanıcılarının harcamalarını daha iyi idare etmelerine olanak sağlayan akıllı analitik farklılıklarını bizlere sunacak.



Kesinlikle bahsini etmemiz gereken detaylardan birisi de; Apple'ın Apple Pay işlemleri için üçüncü şahıslardan alınan ücretten daha iyi komisyon alacağı.. Müşteriler, alışverişlerinde harcadıkları miktardan %2 para iadesi alacak.

Bu konu hakkındaki düşünceleriniz nedir? iOS kullanan olsun veya olmasın, bu yazıyı okuyyan herkesin bu konu hakkındaki düşüncesini merak ediyorum. Yorumlara bekliyorum..

Yorum Gönder

0 Yorumlar