Apple SE2 'nin Görüntüleri Ortaya Çıktı

Sizi bilmem ama benim çevremde hala iphone 5S'in kasasına özlem duyan arkadaşlarım var. Belli ki bu isteği gören firma dönem dönem istekli kullanıcıları için iphone 5S kasasında ama daha güncel teknolojilerle donatılmış cihazları satışa çıkartıyor.

Geçtiğimiz yıllarda  SE modeli bu tür kullanıcıların tam istediği şeydi. Ve yine, yeniden bunu yapmak isteyen Apple, son zamanlarda zor durumda. Bir yandan hakkında açılan davalarla uğraşırken, diğer yandan satışa çıkardığı modellerinin tahmin ettiğinden az satması gibi problemlerle uğraşıyor. Buna rağmen Dünya'nın en büyük firmalarından biri ve buna rağmen iphone SE2'nin görselleri sosyal medya'da dolaşmaya başladı.


Tahmin edersiniz ki, bu model diğer iphone'lardan çokça uygun fiyatlı olacak. 2019 yılının bahar aylarında piyasaya sürülmesi beklenen telefonun tasarımına ait görüntüler ise şu şekilde:







Apple, henüz yeni modelinin üretimi ilgili resmi bir açıklama yapmamış olsa da model ile ilgili verilen ipuçları sonucunda daha ekonomik ve daha küçük bir iPhone'un piyasaya sürülmesi bekleniyor.

Yorum Gönder

0 Yorumlar