Yeni Assassin's Creed, Viking Temalı Olabilir!

Takipçilerimin bildiği üzere Assassin's Creed serisinin yeri ayrıdır bende. Ancak ne kadar çok sevsem de ana hikayenin biraz suyu çıkıyor gibi. Evet oyun bir şekilde gelişiyor ve olduğundan daha iyi bir hal alıyor ama hikaye açısından bakıldığında bizleri heycanlandıran pek detay yok. Ubisoft ise mitolojiden mitolojiye geçiyor ve açık olmam gerekirse ne yapmaya çalıştıklarını anlamıyorum. Seveni var elbette, bu yüzden şikayetçi olmanın doğru olduğunu düşünmüyorum.



Her neyse, konumuz bu değil. Haberimizde bir sürpriz yumurta var. Daha fazla vakit kaybetmeden işte sizlere Yeni Assassin's Creed  Teması!



Yeni Assassin's Creed, Viking Temalı Olabilir!


Dediğimiz gibi bu haber tamamen Ubisoft'un başka bir oyunu olan The Division 2'de bulunan sürpriz yumurta ile ilgili. Bilenler bilir, Ubisoft yeni oyunlarının nasıl olacağını çıkmış oyunlarında sürpriz yumurta olarak gösterir. Yani Assassin's Creed serisinin bir sonraki oyunun hangi temada olacağı The Division 2'de gözükmüş olabilir. The Division 2 oynayan bir oyuncu, Assassin's Creed serisinden aşina olduğumuz Apple of Eden'ı sürpriz yumurta olarak bulmuş. Bir vikingin elinde tuttuğu Apple of Eden'ın posterin üstünde ise Valhalla yazıyor.




Elbette bu çıkan sürpriz yumurta Assassin's Creed serisini sevenleri bir hayli heycanlandırdı. Bir önceki sürpriz yumurta'yı bize Watch Dogs 2'de Mısır'da geçen bir Assassin's Creed olacağının sinyallerini vermişti ve Assassin's Creed Origins'in çıkması bu firmanın bu şekilde bizlere küçük spoilerlar verebildiğini ispatlıyor.




Elbette kesinliği yok ama durum böyle işte. Sizce gerçekten Viking temalı  Assassin's Creed oyunu oynayacak mıyız? Yorumlara yazın, tartışalım..


Yorum Gönder

0 Yorumlar