Xiaomi Mi 9 Satışa Çıktı!

Aylar önce sızan özelliklerinden ve Türkiye'deki muhtemel fiyatlarından bahsettiğimiz Xiaomi Mi 9, nihayet satışa çıktı. Özellikleriyle performans canavarı olan Xiaomi Mi 9, 15 Nisan’dan itibaren stoklardaki yerini alacak. Dilerseniz önce teknik özelliklerine, sonra da fiyatına bakalım. İşte sizlere satışa çıkan Xiaomi Mi 9!



Xiaomi Mi 9 Teknik Özellikleri


Xiaomi Mi 9'un ekran gövde/oranı oranı yüzde 90.7 seviyesinde. İşlem gücünü Snapdragon 855 işlemciden alan Xiaomi Mi 9, içerisinde barındırdığı Game Turbo modu sayesinde oyunlarda üstün performanslarda çalışabiliyor. (Tahmin ediyorum ki bu modun; telefonun ısınması ve şarjın hızlı tükenmesi gibi yan etkileri de olacak) 27W hızlı şarj desteğiyle gelen Xiaomi Mi 9'un tam olarak 3300 mAh bataryaya sahip.



Arka tarafta 48 megapiksel ana kamerası olan Xiaomi Mi 9'un 12 megapiksellik telefoto ve 16 megapiksellik ultra geniş açılı iki kamerası da ana kameraya eşlik ediyor. Xiaomi Mi 9'un ana kamerası f/1.75 diyafram değerine sahipken, diğer iki kamera ise f/2.2 diyafram değerinde. Xiaomi Mi 9'un ön kamera tarafında ise yapay zeka ve HDR destekli 20 megapiksel çözünürlüğünde bir kamerayı bizlere sunuyor.





Xiaomi Mi 9 Türkiye Fiyatı


Xiaomi Mi 9’un Türkiye'deki ilk satış yeri Hepsiburada oldu. 8 GB RAM ve 128 GB depolama alanına sahip Xiaomi Mi 9 fiyatı, 4.999 TL olarak satışa sunulmuş durumda. İki farklı renk seçeneğini bizlere sunan Xiaomi Mi 9, mavi ya da siyah olarak satın alınabiliyor.


Yorum Gönder

0 Yorumlar