Watch Dogs 3’ün Nerede Geçeceği Belli Oldu!

Ubisoft gibi şirketlerde gizli ajanları olan dünyanın en büyük oyun haberleri sitelerinden olan ve Kotaku, Watch Dogs 3 ile ilgili bir rapor yayımladı. Yayımlanan bu rapora göre Watch Dogs 3’ün Nerede Geçeceği Belli Oldu! İşte detaylar..



Watch Dogs 3’ün Nerede Geçeceği Belli Oldu!


Öncelikle oyunun bu sene içinde çıkabileceğini belirtmeliyiz. Rapora göre, oyun İngiltere’nin Londra kentinde geçecek. Bunun tek kanıtı  Kotaku’nun yayınladığı rapor değil elbette. Raporun daha da öncesi bulunuyor.


Bildiğiniz gibi Watch Dogs 2, ilk oyunun aksine oyun editörleri ve oyuncular tarafından baya beğenildi. Bu olumlu ivmelenmeden dolayı gaza geldiğini düşündüğümüz Ubisoft, ilginç bir şekilde oyunun sonunu değiştirdi. Oyunun değişen sonunda, son sahnede, bir koordinat göze çarpıyordu. Koordinatlar incelendiğinde, bu kordinatların Londra’da bir noktaya ait olduğu ortaya çıktı. Bu koordinat, Kotaku’nun raporunu da dolaylı olarak doğrulamış oluyor. Ya da rapor koordinatları doğruluyor. Her neyse, ikisi de olabilir.




Ayrıca yayımlanan raporda oyun hakkında birkaç detay daha paylaşıldı. Bu rapora göre Watch Dogs 3 içersinde sadece küçük silahlar ve yakın dövüş olacak. Bunun nedeninin ateşli silahların İngiltere’de, ABD'ye oranla daha az yaygın olduğu ve bu nedenle Watch Dogs 3 içerisinde sadece küçük silahlar ve yakın dövüş olmasının daha gerçekçi gelebileceğini düşünüyorlar. Son olarak, oyunun önümüzdeki E3 konferansında tanıtılması bekleniyor.


Her ne kadar bu haber beni mutlu etse de sadece yakın dövüşün olması durumunda oluşabilecek çeşitlilik problemi beni biraz kaygılandırdı. Bakalım neler olacak? Bu konu hakkındaki düşüncelerinizi yorumlayın, tartışalım.

Yorum Gönder

0 Yorumlar