Red Dead Redemption 2, PC'ye Epic Store'la Gelebilir!

Bu kadar idaalı bir başlığın sonunda -ebilir ekinin gelmesini ben de istemezdim elbette ancak %100 kesin bilgi olmadığı için net konuşamıyorum. Söylentilere göre Red Dead Redemption 2, PC'ye Epic Store'a özel olarak gelecek! İşte detaylar...



Red Dead Redemption 2, PC'ye Epic Store'la Gelebilir!


Bir önceki yılın en iyi oyunlarından biri seçilen Red Dead Redemption 2, kült bir oyun olma yolunda ilerliyor. Geçtiğimiz günlerde Red Dead Redemption 2 hakkında bir söylenti çıktı. 4Chan konuşulmaya başlayan bu söylentiye göre Red Dead Redemption 2'nin PC sürümü 22 Nisan tarihinde bizlere duyurulacak. Bu söylentiler arasında oyunun Epic Store'a özel çıkacağı da var. (Burada bir parantez açmak gerekirse, Epic Store'un yaptığı bu hamlelerin ne yönde sonuçlanabileceğini yorum olarak yazmanızı istiyorum)



İşin garip tarafı 4Chan'de çıkan bu söylentinin kaynağı daha öncelerde  Monster Hunter World'ün PC sürümünün çıkış tarihini sızıntı şekilde bilmişti. Yakın zamandan da örnek vermek gerekirse haberini yaptığımız (Bu linkten ulaşabilirsiniz) Borderlands 3'ün geliştirildiğini de oyunun duyurusundan önce sızdırmıştı. Adam sağlam kaynak anlayacağınız.





22 Nisan tarihinde işin alını astarını öğreneceğiz elbette. Rockstar Games, Red Dead Redemption 2'nin PC sürümü hakkında herhangi bir açıklama yapmadı ancak oyunun PC'ye gelmemesi için de herhangi bir sebep bulunmuyor.

Yorum Gönder

0 Yorumlar