Galaxy A20e Teknik Özllikleri

Samsung'un bugün yaptığı etkinlikte tanıttığı telefonlardan biri de Galaxy A20e oldu. Daha çok orta segment kullanıcılara hitap ettiğini söyleyebilirim. Tabi bu oranda fiyatı daha makul. İşte sizlere Galaxy A20e Teknik Özllikleri



Galaxy A20e Teknik Özllikleri


Infinity-V tasarımının kullanıldığı Galaxy A20e’nin 5.8 inç boyutunda LCD ekranı 720×1560 piksel çözünürlük sunuyor bizlere.( Ekranın LCD  olması fiyatın uygun olmasındaki etkenlerden biri) Ön kameramız damla çentiği şeklinde bize bakıyor ve 8 Megapiksel çözünürlüğe sahip.




İşlem gücünü Exynos 7884’ten güç alan Galaxy A20e 3 GB RAM ve 32 GB depolama alanı ile geliyor. microSD kart desteğiyle hafızayı 512 GB’a kadar artırabilmenizin mümkün olduğunu hatıtlayayım.


Arka kamera olarak 13 Megapiksel çözünürlüğündeki f/1.9 ana kamera, 5 Megapiksel çözünürlüğünde ultra geniş açılı kamera bizleri karşılıyor. Ayrıca arka tarafta bir adet parmak okuyucu sensör bulunuyor.




3000 mAh’lık batarya beklentilerin altında olsa da, 15W hızlı şarj desteğiyle birlikte telefonunuzu hızlı şarj etmeniz mümkün. Son olarak siyah ve beyaz olmak üzere iki çeşit renk seçeneği olduğunu belirtmemde fayda var.


Galaxy A20e Satış Fiyatı


Daha tam olarak çıkış tarihi bile belli değil. Bu yüzden satış fiyatından net şekilde bahsedemiyoruz. Sizin tahminleriniz nedir? Sizce Galaxy A20e ne kadar olacak? Yorumlara yazabilirsiniz.

Yorum Gönder

0 Yorumlar