Epic Games, Yeniden Doğuş Noktaları'nı Fortnite'a Getiriyor!

Son zamanlarda çokça popüler olmuş Battle Royale oyunu Fortnite'ın geliştiricisi Epic Games, bir diğer Battle Royale oyunu Apex Legends'taki Respawn Beacon (Yeniden Doğuş Noktası) özelliğini Fortnite'a getirmeye hazırlanıyor. İşte Detaylar...



Epic Games, Yeniden Doğuş Noktaları'nı Fortnite'a Getiriyor!


Fortnite'a gelen bu yeniden doğuş özelliği Reboot Vans (Yeniden Doğuş Kamyonları) konseptiyle oyuna eklenecek. Bu yeniden doğuş kamyonları tıpkı Apex Legends'ta karşımıza çıkan yeniden doğuş sistemine benzer bir sistemle çalışıyor olacak. Oyunda ölmüş olan takım arkadaşınızdan düşen 'Reboot Card'ını (Yeniden Doğuş Kartı) almanız ve haritadaki belirli bölgede bulunan yeniden doğuş karavanlarına götürmeniz gerekiyor.




Tabi bu olayın birkaç dezavantajı var ki oyundaki kızışma artsın. Mesela siz takım arkadaşınızı

canlandırmak için Yeniden Doğuş Kamyonunu kullandığınızda yüksek seste korna sesi olacak ve kaymondan ışıklar çıkmaya başlayacak. Elbette bu sınırlı kamyonların güvenli alanın dışında kalma kalması gibi bir durum da var ve Apex Legends'taki Yeniden Doğuş Noktası özelliğindeki gibi her oyuncu sadece bir kereliğine yeniden doğabiliyor. Ek olarak, Geliştirici güncellemesinden elde edilen bilgilere göre yeniden doğan oyuncular, oyundayken sahip olduğu eşyalar olmadan geri döneceğini de belirtmemiz gerekiyor.

Yorum Gönder

0 Yorumlar