Borderlands 3 Çıkış Tarihi Belli Oldu!

Geçtiğimiz günlerde yaptığımız haberde de (ki o habere bu linke tıklayarak ulaşabilirsiniz) söylediğimiz gibi oyunun ne zaman çıkacağını 3 Nisanda bizlere söyleyeceklerdi. Borderlands gibi bir seriyi bizlerle tanıştıran Gearbox Software  3 Nisan'da yapılan tanıtımda oyun hakkında birçok bilgiye yer verildi. Ama hepsinden önce oyunun çıkış tarihini vereyim sizlere. İşte sizlere Borderlands 3 Çıkış Tarihi!



Borderlands 3 Çıkış Tarihi Belli Oldu!


Yayıncı 2K Games ve geliştirici Gearbox Software, Borderlands 3'ün 13 Eylül'de PlayStation 4, Xbox One ve  PC için çıkış yapacağını bizlere duyurdu. Borderlands 3 söylentilere göre Epic Games'de çıkacaktı. Görülen o ki Borderlands 3 Epic Games mağazasında kesin olarak satışa çıkacak. 2020 yılına kadar Epic Games ile anlaşan Borderlands 3 sadece Epic Games mağazasında satılacak.


Oyunun Tanıtım Yazısı Şu Şekilde;


"Eşya toplamaya dayalı orijinal nişancı oyunu tonlarca silah ve yıkım dolu yeni bir macerayla geri dönüyor! Her biri derin yetenek ağacına, becerilere ve özelleştirme seçeneklerine sahip olan dört yeni havalı hazine avcısı Vault Hunter'dan birini seçerek yeni dünyalar ve düşmanlarla karşılaşın. Çılgın düşmanları alt etmek, tonlarca ganimeti ele geçirmek ve gezegeninizi galaksinin en zalim tarikatının liderlerinden kurtarmak için tek başınıza oynayın veya arkadaşlarınıza katılın."


Borderlands 3 Fiyatı


Standard Edition ($59.99)


- Ana oyun


Deluxe Edition ($79.99)


- Retro Kozmetik Paketi: Vault Hunter kafa ve kostüm (her karakter için birer tane), Echo Device kaplaması, silah kaplaması

- Neon Kozmetik Paketi: Vault Hunter kafa ve kostüm (her karakter için birer tane), Echo Device kaplaması, aksesuar
- Gearbox Kozmetik Paketi: silah kaplaması, aksesuar
- Toy Box Silah Paketi: 2 Oyuncak silah, Oyuncak bomba modu, aksesuar
- Kuşanılabilir XP ve Ganimet Düşürme Artış Modları

Season Pass:


- 4 senaryo DLC paketi yeni hikayeler, görevler ve meydan okumalar içerir

- Butt Stallion silah kaplaması, silah aksesuarı ve bomba modu





Yorum Gönder

0 Yorumlar