AMD, Ryzen Pro İşlemcisini Duyurdu!

AMD'nin amacı diğer firmaların da amacı gibi diğer firmalardan sıyrılıp piyasayı domine eden olmak. Elbette bunu bütün firmaların istemesi rekabeti oldukça arttırıyor. AMD, Yeni Mobil İşlemcisi Ryzen Pro’yu Duyurdu!



AMD, Ryzen Pro İşlemcisini Duyurdu!


Bana kalırsa Ryzen seriyle birlikte işlemci tarafında tekrar gündeme gelen AMD, mobil işlemci tarafında kendine açık gördü ve bu açığı kapatmak içindir ki yeni mobil işlemcilerini duyurdu. Üst seviye oyuncu bilgisayarlarında kullanılacağını tahmin ettiğimiz bu yeni Ryzen PRO'ların üretilme amacı Intel'den daha kaliteli şarj performansı sağlayabilmesi.



Öyle ki AMD Ryzen PRO'nun kullanıldığı dizüstü bilgisayarların 12 saat boyunca basit işlerinizde, 10 saat boyunca da video sadece video izleyebilmek için kullanılabileceği belirtiliyor. Fazla iddalı geldiğini biliyorum ancak bu konuda abartmadıklarını göstermek için birkaç veriyi bizlerle paylaşmışlar;





Rakibi olarak belirtebileceğimiz Intel firmasının güçlü işlemcilerinden olan Intel Core i5-8350u'ya kıyasla daha güçlü olduğunu gösteriyor bizlere.




Elbette bu ürünü satın almak için biraz beklemek gerekiyor. AMD'nin anlaştığı Hp ve Lenovo'nun bu işlemciye özel bilgisayarlar üretilmesi gerekiyor. O da bu yılın ilerleyen zamanlarında göreceğimiz bir durum bilir kişilere göre.



Yorum Gönder

0 Yorumlar