10 GB RAM'e Sahip Olan Telefon Satışa Çıktı!

Bahsini ettiğimiz telefon üreticisi OnePlus. Apple'ın altın kaplama sınırlı sayıda üretilen telefonları gibi OnePlus'ın sınırlı sayıda ürettiği karbonfiber kaplı OnePlus 6T McLaren Edition satışa çıkmış durumda. İşte sizlere 10 GB RAM'e Sahip Olan Telefon!



10 GB RAM'e Sahip Olan Telefon Satışa Çıktı!


Uzay Gemilerinde ve yarış arabalarında kullanılan Karbonfiber malzemeyi OnePlus yeni çıkardığı OnePlus 6T McLaren Edition'da kullandı. McLaren adını almasının sebebi ; Formula 1 yarışlarında karbonfiber malzemeyi araçlarında kullanan ilk firmanın  McLaren olması.


Kendine has bir turuncu (Firma bu renge papaya turuncusu diyor) renge sahip olan akıllı telefonu özel kılan şey elbette sadece karbonfiber kaplı olması değil. Bu farklılıklardan en önemlisi bize göre  OnePlus 6T McLaren Edition'ın 10 GB RAM'e sahip olması. Bunun yanında Warp Charge 30 teknolojisine sahip özel OnePlus, sadece 20 dakikada %50 şarj seviyesine ulaşabiliyor



Ekran içi parmak izi özelliği dahil olmak üzere birçok son teknolojiyi içinde barındıran bu özel üretim OnePlus 6T McLaren, Amazonda dün itibariyle satışa çıktı ve fiyatı tam olarak 736 dolar. Sizin bu konu hakkındaki düşüncelerinizi bekliyorum. Sizce alınmayı hak ediyor mu? Yorumlara yazın.


Yorum Gönder

0 Yorumlar