Meizu Note 9 Lite'ın AnTuTu Sonucu!

Fiyat performans olarak eline su dökülemeyecek bir firma Meizu. Ve son günlerde Meizu'nun satışını planladığı Meizu Note 9 Lite'ın AnTuTu test sonucu sızdırldı. Bunun yanı sıra Meizu Note 9 Lite'ın bazı özellikleri sızdırıldı. İşte sizlere Meizu Note 9 Lite'ın AnTuTu Sonucu!



Meizu Note 9 Lite'ın AnTuTu Sonucu!


Ülkemizde adı Xiaomi kadar bilinmiş olmasa da, Çin asıllı bu Meizu yeni çıkacak orta segment telefonu Meizu Note 9 Lite ile büyük ses getirecek. Birkaç gün önce sızan bilgiye göre Meizu Note 9 Lite'ın AnTuTu testinden 144,020 puan elde etmeyi başarıyor. Orta segmentler arasında gayet başarılı bir skor olduğunu belirtmemde fayda var. 



Meizu Note 9 Lite'ın Özellikleri


Gelelim sızan özelliklere, İşlem gücünü Snapdragon 660 işlemci, Adreno 512 GPU'dan alacak olan Meizu Note 9 Lite'ın 1080 x 2244 piksel Full HD+ ekrana sahip olacak. 12.2 megapiksel arka kamera bulunacağının habercisini veren sızıntı haberde Meizu Note 9 Lite'ın Android 9.0 Pie işletim sistemini kullanacağına bolca değindiler. Dediğimiz gibi bahsini ettiğim özellikler sızıntı. Gelecek günlerde resmi bir açıklama yapılırsa, bildireceğim.



Yorum Gönder

0 Yorumlar