Huawei Nova 4e Özellikleri Sızdı!

Daha önce de dediğim gibi, Yeni çıkacak teknolojik bir ürünün özelliklerinin "Sızma"sı bana kalırsa ürün çıkmadan insanların doğal yollarla reklamını yapması için üreticiler tarafından yapılıyor. Bakıldığında pek etik değilmiş gibi algılansa da adamlar baya baya reklam yapıyor. Neyse günahlarını almayalım. Şimdi sizlere Huawei Nova 4e'nin "sızmış" özelliklerini arttıracağım.



Huawei Nova 4e Özellikleri Sızdı!


14 Mart günü resmi tanıtımı yapılacak olan Huawei Nova 4e'nin teknik özellikleri sızdırıldı. Duruma bakılırsa insanlar 14 Mart yakaştıkça konuşmaya başlayacak. Dilerseniz yavaş yavaş sızan bu teknik özelliklere bakalım.



Öncelikle Huawei Nova 4e, 6.15 inç büyüklüğünde bir ekranla geleceği tahmin ediliyor. Full HD+ (1080×2312 piksel) çözünürlüklü TFT LCD panel kullanılacak. Huawei Nova 4e'de bulunan bu ekran 415 ppi değerine sahip olacak. Huawei Nova 4e, işlem gücünü Kirin 710'dan alacak. 4 GB ve 6 GB RAM seçeneklerini sunacak olan Huawei Nova 4e, 128 GB dahili depolamaya sahip olacak.





Üçlü kamerayla geleceği görsellerden belli olan (Görseller çıkacak ürüne aitse tabiki) Huawei Nova 4e'nin 32 Megapiksellik kameraya da sahip olacak. Son olarak Huawei Nova 4e, 3340 mAh kapasiteli, hızlı şarj destekli bir bataryaya sahip olacak.



Arayüz olarak ise, Android 9.0 Pie tabanlı olarak çalışan EMUI 9.0.1 arayüzü kullanılacak. Dediğimiz gibi resmi özellikler 14 Mart günü belli olacak. O zamana kadar bilinen en sağlam özellikler bunlar.

Yorum Gönder

0 Yorumlar