Facebook'tan Yeni Bir Ödeme Sistemi

Facebook, MarketPleace fikriyle birlikte sadece sosyal medya olmadığını, çok daha fazlası olduğunu bizlere göstermiş durumda. Son günlerde yapmış olduğu bu bahsini edeceğimiz özelliğiyle birlikte birçok kullanıcıyı mutlu edecek gibi. İşte sizlere Facebook'tan Yeni Bir Ödeme Sistemi!



Facebook'tan Yeni Bir Ödeme Sistemi !


Öncelikle şunu demeliyiz: Resmi bir açıklama yok. Ama bu durum sizi yanıltmasın; Şuan Marshmello gibi bazı Facebook sayfalarında ‘Facebook ile Öde’ ibaresi bulunuyor. Facebook, kullanıcıların Marketplace'le satın aldıkları ürünler için daha kolay ödeme yapmalarını sağlayacak bir mobil ödeme yöntemini iOS ve Android için yayınlamış durumda. Dediğimiz gibi net bir açıklama yok. Bu sebeple biz de teknik olarak nasıl işlediğini aktaramıyoruz.




Bu, sosyal medyayı kullanarak satış yapmak isteyen fakat Maliye kaydı olmadığı için sanal pos kullanamayan kişiler için faydalı olacak mı? Ya da biz bunu Facebook dışında, kendi websitemizde de ödeme yöntemi olarak kullanabilecek miyiz? Bu soruların cevabını ilerleyen günlerde göreceğiz. Takipte kalın..



Yorum Gönder

0 Yorumlar