Borderlands 3 Duyuruldu!

Bu seriyi bilen oyuncular için bu duyurunun ne kadar önemli olduğunu anlatmama gerek yok. Her yıl düzenlenen PAX East etkinliğinde güzel bir süpriz yaşandı ve Gearbox Software,yeni oyunu  olan Borderlands 3‘ü resmi olarak duyurdu. İşte Detaylar...



Borderlands 3 Duyuruldu!

Evet oyun duyuruldu ve bizlere güzel bir trailer verildi. Trailer'da en çok dikkat çeken detay eski karakterlerin de bulunuyor olması olabilir. (Ne garip bir cümle oldu..) Gearbox Software'dan oyunun ne zaman çıkacağına dair net bir açıklama olmadı. Redit'te birkaç konu başlığı var bu konuşmayla alakalı ancak kesinlik arz ettiğini düşünmüyorum. Trailer üzerinde derin bir inceleme yapan bir Reddit kullanıcısı, Borderlands 3’ün çıkış tarihinin 1 Ekim olacağını söylüyor. Ancak net olarak şunu söyleyebilirim ki Gearbox Software, oyun ile ilgili bütün detayları 3 Nisan'da yapacağı tanıtımda bizlere sunacak.



Ayrıca Gearbox Software Borderlands 3 tanıtımı ile birlikte Borderlands: The Handsome Collection için 4K güncellemesini de bizlere duyurdu. Güncelleme de, Borderlands 3 ile ilgili detayların verileceği tanıtımda biz oyuncuların hizmetine sunulacak. Oyunun trailer'ını sizler için aşağıya bırakıyorum.




Yorum Gönder

0 Yorumlar