Battlefield'ın Battle Royale Modu Çıkıyor!

Piyasa Battle Royale oyunlara ne zaman doyacak bilinmez elbette ama "Call of Duty yapmış, biz neden yapmıyoruz" diyerek harekete geçmiş bir firmadan bahsedeceğiz sizlere. Battlefield'ın Battle Royale Modu Çıkıyor! Modun adı Firestorm olacak ve yayınlanan fragmana göre ortalığı kasıp kavuracak.



Battlefield'ın Battle Royale Modu Çıkıyor!


Battlefield 5’in Battle Royale modu olan Firestorm’un yeni bir fragmanı yayınlandı. Firestorm’u diğer Battle Royale ayıran en önemli özellik oyun motoru. Yani Battlefield'ın kırılabilen çevresi (oyun motoru derken bunu kastediyordum) , çeşitli araçları ve kendine has görevleriyle dikkat çekiyor.




Firestorm’un haritası, Battlefield evreninin gelmiş geçmiş en büyük haritası olacak. Bu da oyun sırasında araba kullanılması gerektiğini gösteriyor. Oyun geliştiricisi DICE'nin oyuna traktörden tanka kadar çeşitlilik eklediğini de belirtelim. Belli mi olur? ilerleyen zamanlarda Battle Royale modunda uçak uçurmaya başlarız.



Son olarak aşağıya oyunun tanıtım videosunu bırakıyorum. Ha bu arada Firestorm 25 Mart’ta oynanmaya açılacak. Battlefield 5 sahiplerine duyrulur.. (Acaba Call of Duty gibi ayrı olarak da satarlar mı? Göreceğiz..)


 

Yorum Gönder

0 Yorumlar