Yılın En Popüler Mobil Uygulama ve Oyunları!

Her yıl düzenlenen The State of Mobile raporlarına göre, Geçtiğimiz yılda Türkiye'de en çok oynanan oyunlar ve en çok kullanılan uygulamalar belli oldu. 2018 yılının en çok kullanılan oyunlarından ve uygulamalarından bahsedeceğim ancak size sorum var. Sizin 2018 yılında en çok oynadığınız oyun veya kullandığınız uygulama hangisi? Yorumlara yazın. İşte sizlere Yılın En Popüler Mobil Uygulama ve Oyunları!



Yılın En Popüler Mobil Uygulama ve Oyunları!





En Çok Kullanılan Uygulamalar:


1-Whatsapp:




Aksinin olması beklenemezdi diye düşünüyorum. Dünya'nın en popüler mesajlaşma uygulaması 2018 yılında Türkiye'de en çok kullanılan uygulama oldu.


2-Instagram:




Fotoğraf veya videolarınızı arkadaşlarınıza ve takipçilerinize paylaşmanıza olanak tanıyan Instagram, 2018 yılında Türkiye'de en çok kullanılan ikinci uygulama oldu.


3-Facebook:




Her ne kadar listenin ilk ikisindeki uygulamalardan eski olmuş olsa da 2018 yılında Türkiye'de en çok kullanılan uygulamalar listesinde yerini almış.


4-Facebook Messenger:




Sanırım bu uygulamayı kullanmıyorum. Benim için çok animasyonlu ve göz yorucu ama Türkiye'nin geri kalanı için aynı şeyi söyleyemem çünkü 2018 yılında Türkiye'de en çok kullanılan uygulamalar listesinde dördüncü sırayı almış.


5-Twitter:




Listenin sonunda olduğuna göre şöyle diyebilir miyiz? Türkiye'deki kullanıcılar yazılardan çok görsellerle ilgileniyor. Bilmiyorum doğru olur mu olmaz mı ancak Twitter, 2018 Yılında Türkiye'de en çok kullanılan uygulamalar listesinde son sırada.





En Çok Oynanan Oyunlar:


1-Candy Crush Saga:




Genci yaşlısı neredeyse bütün ülke bu oyunu en az bir kere indirdi. Bu arada her şeye rağmen bu oyunu indirmemiş olan varsa yorumlara yazın da tarikat kuralım. Şaka bir yana Candy Crush Saga, Türkiye'de en çok oynanan oyun olmuş.


2-PUBG MOBILE:




Adından çokça bahsini ettiğimiz PUBG MOBILE'ın bu listenin tepelerinde görmek güzel. Yıllardır bilinen oyunların arasında görmek, PUBG MOBILE'ın başarılı bir yapım olduğunun göstergesidir.


3-Clash of Clans:




Köy kurup klanlara katıldığınız, savaşıp deliler gibi ganimet kastığınız Clash of Clans'ı bilmeyeniniz yok herhalde..  2018 Yılında Türkiye'de en çok oynanan oyunlar listesinde üçüncü sırada.


4-101 Okey:




Tesadüf mü bilmiyorum ama iki listenin dördüncü sırasındaki oyunu ve uygulamayı indirmedim. Okey tutkunlarının oynadığı 101 Okey2018 Yılında Türkiye'de en çok oynanan oyunlar listesinde dördüncü sırada.


5-Helix Jump:




Bu oyun bir anda patladı ve adını duymayan kalmadı sanırım. Yaptığı reklam yatırımlarının meyvesini hala yemeye devam ediyor. 2018 Yılında Türkiye'de en çok oynanan oyunlar listesinde beşinci sırada.



Yorum Gönder

0 Yorumlar