Xiaomi Mi 9'un Sızan Özellikleri!

Serinin yeni üyesi olacak Mi 9Xiaomi hayranlarının merakla beklediği telefon. Zaman geçtikçe popülerliği ve dolayısıyla hayran kitlesi artan Xiaomi, yeni telefonu Xiaomi Mi 9 hakkındaki bilgileri sızdırdı.



Xiaomi Mi 9'un Sızan Özellikleri!


Olayın aslı nedir bilmeyiz ancak bilinçli olarak özelliklerin sızdırılması haıtrı sayılır firmaların reklam için kullandığı bir yöntem. Hatta bu sızıntı Xiaomi başkanı Weibo tarafından yapılmış. Tam olarak sızıntı denemez ama böyle başlık attığımızda daha çok okunuyor. Her neyse.. Bugün sizlere Xiaomi başkanı Weibo tarafından yayımlanan rapora göre Xiaomi Mi 9 özelliklerini vereceğiz. İşte Xiaomi Mi 9'un teknik Özellikleri!




Xiaomi Mi 9'un teknik Özellikleri!


6.4 inç, 19.5:9 Full HD + AMOLED’e sahip olacak Xiaomi Mi 9  RAM tarafında da 6 ya da 8 GB RAM kapasite seçenekleriyle bizleri tatmin ediyor.. Depolama'ya bakacak olursak 128 GB ile bizleri karşılayacak olan Xiaomi Mi 9, işlem gücünü Snapdragon 855'ten alacak.Ön kamera 24 MP, bu da size büyütüp büyütüp kırpabileceğiniz selfieler çekebileceğiniz anlamına geliyor. Arka tarafta ise 48 MP ana kamera 18 MP + 8MP uzaklık ölçme sensörü bulunuyor. Batarya gücüne gelecek olursak, 32W Hızlı şarj ve 4.0 destekli 3500 mAh. Son olarak satış fiyatı ise 436 Dolar olacak. Ancak Türkiye pazarında fiyatlandırma nasıl olacak bilmiyoruz.




Son olarak Xiaomi başkanı Weibo tarafından yayımlanan rapora göre, Xiaomi Mi 9 akıllı telefon 24 Şubat Pazar günü TSİ 12.30’da tanıtımı gerçekleşecek.



Yorum Gönder

0 Yorumlar