Kısa Süreliğine Ücretsiz 5 Oyun ve Uygulama

Baştan söylemeliyim ki bu Android platform için. Gönül isterdi ki aynısını iOS için de yapalım ama ne yaparsın Apple işte. Elbette bu oyun ve uygulamaları kullanmak zorunda değilsiniz. En azından kütüphanenizde bulunsun İşte Google Play Store’da bu hafta indirime giren 5 Android oyun ve uygulama.



Kısa Süreliğine Ücretsiz 10 Oyun ve Uygulama



1- KUNI Fotoğraf ve Video Düzenleyici - 20,99 TL


Eskitilmiş fotoğraf ve videolardan hoşlanıyorsanız bu uygulama tam size göre. KUNI Fotoğraf ve Video Düzenleyici sizlere 180'den fazla filtre imkanı sunuyor. Ve KUNI Fotoğraf ve Video Düzenleyiciyi tamamen ücretsiz olarak indirebiliyorsunuz. KUNI Fotoğraf ve Video Düzenleyiciyi indirmek için aşağıdaki butona tıklayın.







2- Pil Çubuğu - Battery Bar - 1,79 TL 


Battery Bar, bildirim çubuğunuzda pil düzeyinizin gösterilmesini sağlayan havalı bir uygulama. Birçok özelleştirmeyi içerisinde barındıran Battery Bar'ı indirmek için aşağıdaki butona tıkayın.





3- Round Corners - 1,79 TL


Telefonunuzun köşelerinin kavisli olmasını sağlayan bu uygulama, sert köşeli telefonlardan sıkılanlar için indirilmesi gereken bir uygulama. Android 4.0 ve üzeri cihazlarda çalışan Round Corners, şuan tamamen ücretsiz. Round Corners'ı indirmek için aşağıdaki butona tıklayın. 






4- Decoy PRO - 7,19 TL


Standart kullanıcının indireceğini düşünmüyorum ancak yine de indirmek eğlenceli olabilir. Decoy PRO avlamak istediğiniz hayvanı size çağırıyor. Yani özel sesler çıkartıyor. 70’ten fazla türün sesini barındıran Decoy PRO'yu indirmek için aşağıdaki butona tıklayın.





5- Zombie Infinity War VIP - 5,59 TL


Zombi oyunlarını sevenler için bulunmaz bir nimet Zombie Infinity WarZombie Infinity War'ı indirmek için aşağıdaki butona tıklayabilirsiniz. 





Yorum Gönder

0 Yorumlar