5G’li Telefonlarıyla Ön Plana Çıkacak 5 Firma!

Geçen yıllarda 4G'nin gelmesinde garip olaylar yaşanmıştı. 4.5G oldu filan sonunda. Geçtiğimiz günde yapılan açıklamalara göre Dünya 5G teknolojisi için hazırlanıyor. Eğer bir aksilik olmazsa da 2020 gibi bu teknolojiyi kullanmaya başlayacağız. 

Hazırlanıyoruz, iyi güzel de hangi cihazlar bunu destekliyor? Elbette önayak olacak birçok firma var ama birazdan göreceğiniz firmalar bu yıldan cihazlarında 5G teknolojisini kullanyor. Daha fazla uzatmadan işte sizlere, İşte 2019 yılında 5G telefonlarıyla öne çıkacak olan 5 firma



5G’li Telefonlarıyla Ön Plana Çıkacak 5 Firma!


Huawei




Yaptığı atılımlarla "İsteseniz de istemeseniz de bu piyasada yer alacağım" diyerek rekabeti kızıştırmış ve güzel yenilikler getirmiş bir fima. 5G'li telefonlar 2019'un ilk çeyreğinde çıkmaya hazırlanılıyor. En azından bunu idda eden sağlam kaynaklı dedikodular var. Şahsen böyle bir süpriz yapsalar şaşırmam.

Samsung




Bazı dedikodulara göre (ki bu dedikodular da fazlasıyla sağlam kaynaklı olduklarını idda ediyorlar) Samsung, 5G teknolojisini kullanan cihazı Galaxy S10X olacak ve telefon Mart 2019’da satışa sunulacakmış. 5 Aralık’ta da Qualcomm 5G NR veri bağlantı sistemini tanıttı, mobil cihazlardaki 5G ağlarının inanılmaz iletim hızını gösterdi ve sonunda 5G destekli telefonunu CES 2019’da bizlerin beğenisine sundu.



Xiaomi




Elbette Huawei diyorsak Xiaomi de demek zorundayız. Bu rekabet durumu gerçekten biz kullanıcılarn işine yarıyor. CES 2019’da 5G destekli akıllı telefonlarının prototipini gösteren Çinli firmalardan olan Xiaomi5G taban bantı olarak Qualcomm altyapısını kullanacak.



Oppo




Xiaomi gibi Oppo da, CES 2019’da 5G destekli akıllı telefonlarının prototipini gösteren Çinli firma. Ve yine bu firma da Qualcomm altyapısını kullanacak. 


Vivo



2019'un ilk çeyreğinde atılım yapmasını beklediğimiz bu firma yine 5G teknolojisini kullanacağını düşündüğümüz firmalardan biri Hatta bizzat 5G'li telefonlarını CES 2019’da sergileyenler arasındaydı.


Yorum Gönder

0 Yorumlar