5 Arka Kameralı Nokia 9 PureView Fiyatı ve Özellikleri!

Valla ne yalan söyleyelim, telefon dünyasının öncüsü olan Nokia, dokunmatik dönem başlayınca düşüşe geçti. E haliyle bu konu hakkında da araştıma yapan, neden arayan veya yorum yapan insanlar oldu. Tahmin edersiniz ki biz de bu konuyu merak ediyorduk. Ancak Nokia meraklıları için iyi haber; Nokia 9 PureView Tanıtıldı. İşte sizlere 5 Arka Kameralı Nokia 9 PureView Fiyatı ve Özellikleri!



5 Arka Kameralı Nokia 9 PureView Fiyatı ve Özellikleri!


Kameranın 5 tane olması bize biraz özel geldiği için onu ayrı olarak değerlendireceğiz. Nokia, son modellerinde yaptığı gibi parmak izi okuyucusunu Nokia 9 PureView'da ekran altına yerleştirmiş, ve  cihazın bir de yapay zeka destekli yüz tanıma sistemi bulunduğunu belirtmemizde fayda var. 5,99 inç P-OLED, HDR10 ve 2.880 x 1.440 çözünürlüğe ve Corning Gorilla Glass 5 teknolojisine sahip Nokia 9 PureView, gücünü Snapdragon 845'den alıyor. 855'i kullanmadığı ve dolayısıyla 5G'li bir telefıon olamadığı için üzgünüz. 6 GB RAM ve 128 GB Depolama alanı bulunan Nokia 9 PureView'in tam olarak 3.320 mAh, QC3 ve USB PD Bataryası bulunuyor.




Kamera Özellikleri:


5 adet kamera bulunan Nokia 9 PureView'ın Zeiss ile birlikte geliştirilmiş 5 kamerasının hepsi 12 MP çözünürlüğünde ve hepsi f/1,8 diyafram aralığına sahip. Bu kameralardan ikisi RGB, diğer üçü ise siyah-beyaz. ToF sensör olan bu kamera, daha iyi derinlik sağlaması için geliştirilmiş.



Cihazın 5 kamerası da 28 mm fokal lens uzunluğuna sahip. Ama her şeye rağmen Nokia 9 PureView, Samsung veya benzeri cihazlarda olduğu gibi geniş açılı çekim moduna sahip değil.




Nokia 9 PureView'ın fiyatı, 699 dolar olarak belirlendi. Tahminimiz bu cihaza pek güvenmedikleri yönünde."Stoklar bittikçe yenisini üreteceğiz, şuan sınırlı sayıda bulunuyor" demek, bu ürüne güvendiklerini söyleyemez. Ayrıca Türkiye fiyatının ne olacağı bir yana, Türkiye'de çıkıp çıkmayacağı bile merak konusu.


Yorum Gönder

1 Yorumlar

  1. Teknoloji devleri bu kamera olayını gerçekten abartmaya başladı 5 tane kamera yapılacağına düzgün bir tane kamera yapılıp, Performansa önem verilmesi gerektiği düşüncesindeyim.

    YanıtlaSil