Her Telefonda Olması Gereken 5 Uygulama!

Hemen hemen hepimiz bu teknoloji furyasının içerisindeyiz. Ve en içli dışlı olduğumuz teknolojik cihaz telefonlarımız. Öyle ki; Uyurken, uyanırken, geç kalırken, sıkılırken, yemek yerken, hazırlanırken, merak ederken, şüphelenirken bile yanımızdalar. Peki telefonunuzu daha kullanışlı hale getirecek uygulamaların neler olduğunu bilmek ister miydiniz?  İşte bugün sizlere Her Telefonda Olması Gereken 5 Uygulamayı derledim. İşte telefonunuzun daha kullanışlı olaması için kullanmanız gereken 5 Uygulama...

Her Telefonda Olması Gereken 5 Uygulama



1. Halide:




Apple ve Twitter'daki eski çalışanların bir araya gelerek geliştirdiği bu uygulama, telefonunuzu profesyonel kameralar gibi kullanmanızı sağlıyor. Kullanımı iste çok kolay. Halide adlı uygulama, Işık, odaklanma, iso kontrolü, Jpeg ve Raw çekimi, shutter kontrolü gibi birçok ayarı kusursuzca ayarlayabilmenize olanak sağlıyor. Ne yazık ki henüz sadece Apple kullanıcıları için aktif durumda. Android ise çok yakında. Uygulamayı indirmek için buraya tıkla.



2. PreInsta:




Bu sefer bahsedeceğim uygulama öyle büyük firmaların geliştirdiği türden değil. Türk geliştirici Emre Berk tarafından kullanıma sunulan PreInsta, en az iki fotoğrafı anonim insanların beğenisine sunuyor. Böylelikle en çok beğeni alan fotoğraf doğal olarak sizin paylaşmak istediğiniz fotoğraf oluyor. Kararsız kalmaktan kurtaran bir uygulama olmuş bence. Uygulamayı indirmek için buraya tıkla.



3-NOISE:




Bu uygulamayı müzik yapmayı seven kişilere tavsiye edebilirim. Birçok ayarda dilediğinizce mix yapmanızı sağlayan NOISE, hem android hem de IOS'da mevcut. Uygulamayı indirmek için buraya tıkla.



4-Timbre:




Maalesef bu uygulama sadece Android kullanıcıları için. Timbre sayesinde sesleri kesebiliyor ve düzenleyebiliyorsunuz. Sevdiğin şarkının en güzel yerini tekefon zil sesiniz yapmak istiyorsanız bu uygulamayı kullanarak istediğiniz şarkıyı istediğiniz yerden kesebilirsiniz.Uygulamayı indirmek için buraya tıkla.



5-WeDo:




Not almayı seviyorsanız ve not alamyı teknolojileştirmek istiyorsanız WeDo tam olarak size göre. Bilgisayar, tablet ve telefonla eş zamanlı olarak çalışabilen WeDo, iPhone, iPad ve Android için kullanabilir durumda ve tamamen ücretsiz.Uygulamayı indirmek için buraya tıkla.





Yorum Gönder

0 Yorumlar