Google Play Store'da Kısa Süreliğine Ücretsiz Olan 9 Uygulama

Google Play Store'da kısa süreliğine ücretsiz olan oyunları ve uygulamaları sizler için derledik. Öyle ki, bu uygulamaların toplam fiytatı 58 TL. İşte sizlere, Google Play Store'da Kısa Süreliğine Ücretsiz Olan 9 Uygulama..





Kolerasyon - Alışkanlık Günlüğü (18,99 TL)



Bu uygulama, günlük rutinlerinizi ve alışkanlıklarınızı kaydedip, hatırlatmalar oluşturmanızı sağlayan bir uygulama. Arayüzü sade ve modern aynı zamanda ise kullanımı kolay ve anlaşılır. Özellikle yeni bir alışkanlığa başlamak isteyen kişiler için indirilmesi gereken bir uygulama.

Uygulamayı İndir



Poke Me - Su İçme Hatırlatıcısı (0,79 TL)


Bu uygulama ise su içmeyi unutanlar için. Tamam kabul edelim, yoğun dönemlerde biz de unutuyoruz su içmeyi. Ayrıca Boyunuzu, yaşınızı ve kilonuzu girerek ne kadar su içmeniz gerektiğini de söylüyor bu uygulama.





Kitchen Timer Pro - Mutfak Hatırlatıcısı (1,79 TL)



Bu uygulama ise çok fazla yemek yapnlar için. Kısaca uygulama şu şekilde çalışıyor; Hangi yemeği ne kadar yapacağınızı, nasıl yapacağınızı yazdıktan sonra ne kadar sürede pişeceğini söylüyor ve piştiğinde alarm çalıyor. Aynı anda birçok yemek pişiriyorsanız Kitchen Timer Pro iyi bir yardımcı olabilir.

Uygulamayı İndir




Screen Lock Pro: Güç Tuşu Yardımcısı (0,89 TL)



Bu uygulama sayesinde Android telefonunuzun güç tuşunu bile özelleştirebilirsiniz. Ekranınız kilitliyken ses açma-kapama, titreşimi aktif ya da pasif hale getirme veya ekran kilidine çeşitli animasyonlar eklemek gibi birçok özelliğe sahip.


Uygulamayı İndir




Retro Pixel (6,99 TL)


Süper Meat Boy'u bilir misiniz? Hani her öldüğünüzde biraz daha hırslanıp tekrar ve tekar ve tektar oynadığınız bu oyun. İşte Retro Pixel android versyonu. Grafikte farklılıkları var elbette ama oyun fazlac zor ve hırslandırıcı.

Uygulamayı İndir




Diamo XL (4,69 TL)



Bu uygulama, arkadaşlarınızla ya da liderlik tablosunda diğer oyuncularla rekabet edebileceğiniz basit bir oyun. Amacınız görseldeki mavi çizgilerle kapatılmış alanı en yüksek hızla kırmak. Bunu kombo haline getirdikçe puanınız katlanıyor.


Uygulamayı İndir




Beast Towers (3,59 TL)



Bu oyun, telefonda stratejiseverlerin idirmesi gereken bir oyun. Eski tip grafikleri ve geniş karakter yelpazesi sayesinde Beast Towers indirmeniz gereken bir oyun.


Uygulamayı İndir




Dead Bunker 4: Apocalypse (1,59 TL)



Bu oyun ise telefonda FPS türünü sevenler için. Oyun 6 gün daha ücretsiz kalmaya devam ediyor. Kıyamet sonrası temasıyla kullanıcılara keyifli vakit geçirebileceğini söylemeliyim.


Uygulamayı İndir




Hills Legend HD (1,59 TL)



Ücretsiz çoğu korku oyunu fazlasıyla kalitesiz. Bu durumda bu oyunun ücretsiz olması çok güzel.

Hills Legend, akıl hastanesinde geçen bir korku temalı mobil oyun. Bir mobil oyuna göre başarılı sayılacak bu oyunu ücretsizken oyunlarınızın arasına almanızı tavsiye ederiz.

Uygulamayı İndir



Yorum Gönder

0 Yorumlar