En Güzel Karne Günü Hediyeleri

Hepinize selamlar sevgili Tekno Boot okurları. Umarım karneniz umduğunuz kadar iyidir. İyi olsa da olmasa da bugün her öğrenci için keyifli ve güzel bir gün. Güzel çünkü bugün aile büyükleri tarafından hediyelendirme günü. Genelde hepimizin aklında güzel hediye fikirleri vardır fakat yine de kararsız olanlar için, En güzel karne günü hediyelerini sizler için derledim.



Umarım bu listedekiler sizlerin fikir sahibi olmanıza yardımcı olur. Daha fazla uzatmadan, işte sizlere En Güzel Karne Günü Hediyeleri...



1-Drone




Neden bilmiyorum ama aklıma gelen ilk karne günü hediyesi bu oldu. Mevsim şartları zor farkındayım ama uygun şartlarda güzel kameraya sahip bir drone ile güzel çekimler yapabilirsiniz. Elbette sadece çekim yapmak için değil, yarış drone'ları ile heycanlı anlar yaşabilirsiniz. Şimdiden kırılmaması dileğiyle



2-Akıllı Telefon




Bu hediye için esaslı bir karne gerekiyor sanırım. Yine de karne gününde yeni telefon istemek her öğrencinin hakkı. Birçok model arasından doğru seçimi yaparsanız ailenizin satın alma ihtimali artar. Bu yüzden ne almak istediğinize dikkat edin.



3-Enstrüman




evet biliyorum kısa soluklu olacak bu tatil fakat niyetliyseniz bu tatil yeni bir enstrüman öğrenmeniz için uygun. Azim ve kararlılıkla ruhunuz için müzik yapmak istiyorsanız, kesinlikle bir enstrüman alıp kursa gitmeniz gerek.



4-Kitap




Elbette her hediye teknolojik olmak zorunda değil. Tatil boyunca sessiz sakin bir şekilde geçirmek ve birbirinden güzel hikayeler arasında kaybolmak istiyorsanız, Bolca kitap alın. Belirli planla birlikte bu tatil boyunca tahmin edemeyeceğinizden fazla kitap okuyabilirsiniz.



5-Netflix Üyeliği




Böyle şeylere para vermeyi sevmeyen biriyseniz bu madde sizin için aydınlatıcı olabilir. Hediye beklediğiniz kişiden netflix hesabı satın almasını isteyebilirsiniz. Kişisel tavsiyem alabileceğiniz en uzun paketi aldırın.



6-Spotify Üyeliği




Bu hesap satın alma maddeleri çok şatafatlı değil biliyorum ama birden fazla hediye isteyenler için söylemeyi uygun buluyorum. Babanızdan başka hediye isterken, Annenizden de bu hesap satın alma isteklerinde bulunabilirsiniz. Ha bu arada, Spotify'da keşfedilmemiş çok kaliteli müzikler için buraya tıkla.



Yorum Gönder

0 Yorumlar