Can Sıkıntınıza İyi Gelecek 4 İlginç ve Komik Website

15 tatilin de yaklaşmasıyla birlikte az da olsa hepimiz biraz sakinleşeceğiz. Hatta bazılarımız sıkılacaklar. Bu konuda sizler için içerik derleyecek olsak da, şimdiden ön ayak olması için güzel şeyler derledik. Bugün sizlerle "Can Sıkıntınıza İyi Gelecek 4 İlginç ve Komik  Website"lere göz atacağız. Lafı fazla uzatmadan İşte 4 İlginç ve Komik Website...




Can Sıkıntınıza İyi Gelecek 4 İlginç ve Komik Website


1-Geoguessr:




Kısaca uygulama sizi haritada herhangi bir konuma bırakıyor ve tabela, bitki örtüsü, arabalar, evler gibi ipuçlarını kullanarak nerede olduğunuzu bulmaya çalışıyorsunuz. Bu işlem 5 defa oluyor ve bu 5 tahmin skorunuzu, sosyal medya arkadaşlarınızla paylaşabiliyor, aynı zamanda birden fazla kişiyle karşılıklı olarak da oyun oynaya biliyorsunuz. Geoguessr’a, buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.


2-Endangered Sounds:




Teknoloji dünyasında zaman zaman bazı seslere aşık oluruz. Kimi için bu Windows 7'nin açılma sesi olur kimi zaman da benim gibi EA Sports jeneriğidir. Ama zaman geçtikçe, teknoloji yenilendikçe bu sesleri duyamaz oluruz. İşte bu site tam olarak bu işe yarıyor. Siz de geçmişte kalmış sesleri hatırlamak isterseniz, Nesli Tükenen Sesler Müzesi’ne, buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.


3-Secret Door:




Google Maps altyapısı kullanılarak hazırlanmış Gizemli Kapı adındaki internet sayfasında, aklınıza gelmeyen yerleri görme fırsatı yakalayacaksınız. Gizemli Kapı’yı açtıktan sonra, internet sitesi sizi Dünya üzerinde rastgele bir konuma götürüyor. Google Maps sayesinde de gittiğiniz yerin bilgilerini öğrenebiliyorsunuz.  Sayfayı her yenilediğinizde yeni bir yere gidiyorsunuz. Bu ilginç internet sitesine, buraya tıklayarak erişebilirsiniz.


4-Radiooooo:




Ülkelerin geçmişte dinlediği müzikleri arşivlemiş Radiooooo’da 1900’den günümüze birçok müziğe ulaşabilirsiniz.Rastgele seçeneği ile herhangi bir ülkenin herhangi bir döneminden bir şarkı sunan Radiooooo’yu kullanarak geçmişte yolculuk yapmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Yorum Gönder

0 Yorumlar