Apple, iPhone 11'in Özelliklerini Sızdırdı

Apple, yeni çıkaracağı iPhone 11 hakkında konuşulan söylentilere bir yenisini ekledi. Apple, Yanlışlıkla iPhone 11'in Sahip Olacağı Bir Özelliği Sızdırdı. 




Apple, iPhone 11'in Özelliklerini Sızdırdı


iPhone X ile ilgili pek çok bilgiyi HomePod yazılımından, iPhone Xs ile ilgili pek çok sızıntıyı ise iOS 12 imaj dosyalarından öğrenmiştik. Aslında Apple'ın bu sızdırma işini ilgiyi arttırmak için yaptığını düşünmek yanlış olmaz. Sizi bilemem ama izledikleri satış yöntemleri gerçekten taktir edilesi..





Yapılan araştırmalara göre bu durumun sebebi satışların azalması olabilir. Çünkü bu düşüş, Cupertino merkezli şirketin inkar edemeyeceği boyutlara ulaşmış durumda. Bu sebepten Apple odaklı bir haber sitesi yeni bir özelliğe ait patent dosyalarını sızdırdı. Belki biz çok entrika seven insanlarız ve bu yüzden bu kadar gizem arıyoruzdur. Bilemem.. Gelin bu sızdırma patente biraz daha yakından bakalım.





Yeni sızdırılan patente göre iPhone kullanıcısı fotoğraf çekmek istediğinde ve telefonunu fotoğraf çekmek üzere kaldırdığında telefon bunu anlayacak ve kamerayı otomatik açacak. Apple, söz konusu teknolojiyi sunmak için cihazlarda bulunan jiroskop ve yakınlık sensörlerini kullanacak. Sony, uzun mesafeli 3D yakınlık sensörleri geliştirdiğini ve bu sensörler için Apple ile iş birliği kurduklarını bildirmişti. Bu bilgi ise bizlere bunun gerçekten mümkün olabileceğini söylüyor. Peki biz kullanıcılar olarak böyle bir özelliği hazmedebilecek miyiz? İlerleyen dönemde göreceğiz.

Yorum Gönder

0 Yorumlar