Andorid Cihazları Beğenmemizin 5 Sebebi

Hepinize selamlar sevgili androidseverler. Nasılsınız? Bugün bir kullanıcının Android cihazları sevebilmesi için 5 sebep göstereceğim. Geçen günlerde aynısını Apple için yapmıştım ve siz Android versiyonunu istemiştiniz. E buyrun madem. Andorid Cihazları Beğenmemizin 5 Sebebi...


Andorid Cihazları Beğenmemizin 5 Sebebi




1-Çok Fazla Çeşit Var:




Eğer İOS kullanmayı seviyorsanız gitmeniz gereken bir durak var. Ama Android için bu kesinlikle geçerli değil. Onlarca farklı markadan size en uygun olan modeli bulabilmek gerçekten esnek bırakıyor bizleri. Ancak detaylı inceleme yapılmazsa aldığınız cihazın sizde bıraktığı tek duygu sinir olur. Gerçi yanında üzgünlük, umutsuzluk, keyifsizlik gibi duygular da hissedebilirsiniz ama en yoğun hissedilen duygu sinirdir, inanın bana..



2-Özgürce İndir:




Uygulama edinmek konusunda sadece işletim sisteminin marketine bağlı değilsiniz. APK denen şey çok özgürce. İstediğiniz uygulamanın istediğiniz sürümünü bulabilmek mümkün. Elbette bunun da kontrollü ve dikkat gerektiren bir iş olduğunu söylememe gerek yok diye tahmin ediyorum.



3-Aksesuar Avantajı:




Yüzlerce firmanın yüzlerce modelini ürettiği yüzlerce aksesuar var. İşin kalite ve ergonomi parametrelerini görmezden geldiğimizde yüzlerce farklı seçenek var. Yani saatinizin kulpu için bilmem ne kadar para vermiyorsunuz, yeni bir saat alıyorsunuz.



4-Yüksek İşlem Gücü:




Bazı firmalar bilgisayar gibi telefon çıkartıyorlar. 8 GB RAM bir bilgisayar için bile şöyle böyle yeterliyken 10 GB RAM'e sahip telefonlar da var. Elbette bu hızlı kendi başına değiştiren bir durum değil ama işlem çokluğunuz açısından önemli bir detay.



5-Özelleştirilebilen Arayüz:




Elbette farklı Android telefonların arayüzleri birbirinden farklı olabilir fakat siz şu saniye Android cihazınızın arayüzünü değiştirebilirsiniz. Girin Google Play Store'a ve kendiniz için en güzel arayüzü kurun. Hemen hemen her kullanıcının yapabildiği bu özellik, çok da teknik bilgi olmadan da yapılabilecek bir detay.


Yorum Gönder

0 Yorumlar